Let’s get digital

In de track Big data en E-Health op het NCVGZ 2018 laat GGD GHOR Nederland jou kennismaken met de kleine verandering in de zorg van vandaag en de grote veranderingen in de zorg van morgen. Jan Rotmans zegt niet voor niets: We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. Ontwikkelingen die ons allemaal verwonderen en mensen kan helpen om te kiezen voor een gezonde leefstijl. Daarmee helpen we preventie steviger in het zadel.

Op 10 april laten we jou de goede e-health voorbeelden uit de praktijk van alledag zien. En met die inspiratie nog vers in ’t geheugen kun die dag ook zelf aan de slag. Maak mee hoe het is om binnen een paar uur een heel nieuw concept neer te zetten. Kijk wat de mix van jouw ervaring en jong talent teweeg kan brengen. Zo ontstaat er verbinding en herkenning. Om voor elkaar te zorgen, nu en straks. Aan innovatie en e-health zitten ook risico´s. Wat weet men over mij? Wil ik dat wel en waar zitten de gevaren van het delen van al die data? We nemen we je mee, leggen uit en geven misschien wel andere inzichten.

Wij hebben er zin in! Ben jij erbij op 10 april? Meld je aan voor de track Let’s get digital verzorgd door GGD GHOR Nederland, beschermer, bewaker en bevorderaar van de publieke gezondheid in Nederland.

 

Trekker: GGD GHOR Nederland
Contactpersoon: Ellen Vermeulen

  • Deel deze informatie:
  • Facebook Social Share
  • Twitter Social Share
  • Linkedin Social Share