Big data en E-Health

In de track Big data en E-Health op het NCVGZ 2018 laat GGD GHOR Nederland u kennismaken met de kleine verandering in de zorg van vandaag en de grote veranderingen in de zorg van morgen. Verandering is blijvend en is de enige constante van deze tijd. Daarom gaan we mee, moeten we mee.

Wij presenteren u 10 april de goede  e-healthvoorbeelden uit de praktijk van alledag en u kunt die dag ook zelf aan de slag. Ervaar hoe het is om binnen een paar uur een heel nieuw concept neer te zetten. Dat doet u als ervaringsdeskundige met een rugzak vol kennis samen met studenten, mensen aan het begin van hun carrière. Zo ontstaat er verbinding en herkenning. Om voor elkaar te zorgen, nu en straks. Aan innovatie en e-health zitten ook risico´s. Wat weet men over mij? Wil ik dat wel en waar zitten de gevaren van het delen van al die data? We nemen we u mee, leggen uit en geven wellicht andere inzichten.

Wij hebben er zin in! Ben u erbij op 10 april? Meld u aan voor de track Big data en E-Health verzorgd door GGD GHOR Nederland, beschermer, bewaker en bevorderaar van de publieke gezondheid in Nederland.

Trekker: GGD GHOR Nederland
Contactpersoon: Ellen Vermeulen

  • Deel deze informatie:
  • Facebook Social Share
  • Twitter Social Share
  • Linkedin Social Share