Bouwstenen voor een stevig netwerk

Praktijk, onderzoek en beleid kunnen het niet alleen. Ook lokaal, regionaal en landelijk wordt daarom steeds meer samengewerkt. De vraag die dan heerst: heeft uw netwerk een stevig fundament? Of is het de passie die u verbindt? Tijdens deze interactieve sessie gaan we in op het beter verbinden van initiatieven en lerende netwerken.

Samenwerken in netwerken aan complexe vraagstukken in zorg en preventie, het gebeurt op vele plekken in ons land. Vaak succesvol, maar soms ook minder succesvol en met veel gedoe. Het is niet eenvoudig om samen te werken met verschillende partijen, die ook allemaal hun eigen belangen en ambities mee brengen. In deze workshop neemt Janneke Steijns van Common Eye jullie mee in de mogelijkheden om jouw netwerken te versterken. Ze introduceert het Netwerk canvas met de vier bouwstenen voor succesvolle netwerken. We onderzoeken een aantal mooie voorbeelden met 2 bouwers van netwerken, bespreken samen praktisch toepasbare theorie en werken aan jouw eigen casuïstiek. Met als doel jouw netwerk morgen al sterker neer te zetten. 

Doel van de sessie: kennisdelen, inspiratie, co-creatie
Werkvorm: Masterclass, Werkatelier, Public Health in samenwerking
Verzorgd door:
Inleiding: Karin van Gorp, Coördinator Preventie, ZonMw
Masterclass: Janneke Steijns, Adviseur Samenwerken Common Eye
In gesprek met: Marja van Bon, Trimbos, cöordinator Academische Werkplaats Transformatie Jeugd Utrecht en Suzan van der Pas, lector Sociale Innovatie en ondernemerschap Hogeschool Leiden, coördinator Werkplaats Sociaal Domein Leiden

 

 

  • Deel deze informatie:
  • Facebook Social Share
  • Twitter Social Share
  • Linkedin Social Share