Jury Meest Invloedrijke Persoon in de Publieke Gezondheid 2018 bekend

De vakjury voor de MIP 2018 is bekend! Hiervan maken deel uit: Martin van Rijn, Victor Everhardt, Simon Broersma en de oud-winnaars Wijk-GGD’ers Esther Pullen en Sarah Voss.

Het is weer zover! Voor de negende keer verkiezen we de Meest Invloedrijke Persoon in de Publieke Gezondheid. Wie maakte voor jou in 2018 het verschil? Geef jouw favoriet door vóór 28 maart!

Publieke Gezondheid is van ons allemaal. En krijgt ook steeds meer aandacht. Bijvoorbeeld via het recent gesloten Nationaal Preventieakkoord. Bovendien zetten iedere dag duizenden mensen zich hier voor in. Via de jeugdgezondheidszorg; het gezonder maken van scholen; het bevorderen van bewegen, het tegengaan van roken, problematisch alcoholgebruik of obesitas. Aandacht voor seksualiteit en soa’s, de zorg voor asielzoekers en statushouders, noem het maar op. Deze mensen verdienen onze steun en waardering. Daar staat deze prijs voor.

 

Over de prijs

De Meest invloedrijke Persoon in de Publieke Gezondheid is een initiatief van GGD GHOR Nederland en de NPHF. Voor de negende keer wordt deze prijs uitgereikt. Als jij je keuze hebt doorgegeven, zal een vakjury uit de lijst met namen de definitieve winnaar kiezen.
De top drie wordt uitgenodigd voor het Nederlands Congres Volksgezondheid 2019 dat op 11 april aanstaande plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens het congres wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt.

Meer informatie/het persbericht over de jury, lees je hier.

Nieuwsgierig wie de prijs eerder wonnen? Dit lees je hier

Nomineren kan tot 28 maart via deze link.

  • Deel deze informatie:
  • Facebook Social Share
  • Twitter Social Share
  • Linkedin Social Share