Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid van 2017

Je kunt nog tot 25 maart kandidaten opgeven!

Op 16 februari is gestart met de verkiezing van de Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid van 2017. Vanaf die datum kan het publiek namen doorgeven om de volwaardige opvolger te worden van Connie Rijlaarsdam, initiatiefnemer van het project Nu niet zwanger.

 

De verkiezing van meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid is met zijn achtste editie uitgegroeid tot een mooi jaarlijks evenement. Met de verkiezing worden de persoon én het project waarvoor hij of zij zich sterk maakt in het zonnetje gezet. Projecten die meehelpen om Nederland bewust een beetje gezonder te maken.     

Eerst mag jij kiezen

Je kunt vanaf 16 februari je keuze kenbaar maken en daarmee ben je onderdeel van de grote publieksjury. Laat je gedachten eens gaan. Wie heb jij op het oog die iets bijzonders heeft bereikt op het gebied van de publieke gezondheid? Denk groot, anders en ook Om, en vergeet zeker niet de kleine projecten. Heb je je keuze gemaakt, ga dan naar de link op de website van GGD GHOR Nederland om je twee favorieten door te geven. Op 25 maart sluiten we de publieksstemming en stellen we de vijf meest genoemde namen vast. Daarna is het woord aan de vakjury. Deze vakjury zijn we nu aan het formeren en zodra er namen bekend zijn, laten we je dat weten. De vakjury gaat uitmaken wie van deze vijf doordringen tot de top drie die wordt uitgenodigd voor de feestelijke prijsuitreiking op 10 april a.s.

 

Wie wint er op 10 april? 

De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 10 april, aansluitend aan het NCVGZ in de Jaarbeurs in Utrecht. U kunt zich al aanmelden via info@decongresbalie.nl

 

De verkiezing van de Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid wordt voor de achtste keer georganiseerd door de NPHF Federatie voor Gezondheid en GGD GHOR Nederland. Eerdere winnaars van Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid waren: Jos van de Sande, Joan Briels, Frank Klaassen, Mariet Paes, Yvonne Vanneste, Machteld Huber en Connie Rijlaarsdam. 

 

  • Deel deze informatie:
  • Facebook Social Share
  • Twitter Social Share
  • Linkedin Social Share