Track over Jonge Professionals

Reis om de wereld in 255 minuten ­­

Ga mee op reis langs jezelf en de wereld. Aan de hand van het ervaringsverhaal van een jonge dokter in de vluchtelingenkampen van Lesbos worden een aantal belangrijke thema’s verkend.

Hoe kunnen we moedeloze situaties met nieuwe ogen zien en in positiviteit blijven staan? Hoe kunnen we voor onszelf zorgen, zodat we sterk en krachtig voor deze wereld kunnen zorgen? Hoe zorgen we op een gezonde manier voor een gezonde wereld? En hoe kunnen we vanuit compassie een gemeenschapsgevoel cultiveren dat ons voor elkaar doet zorgen?

De sessies vormen een drieluik waarin we verschillende werelden aan elkaar verbinden: Lesbos en Nederland, evenals onze binnen- en buitenwereld. De eerste sessie gaat over compassie en community. De tweede sessie omvat positieve verandering en in de derde sessie gaat het over persoonlijke veerkracht. 

Trackleider: Hanaâ Benjeddi, blogger, oprichter van de Health Care Leadership Summit, heeft geneeskunde gestudeerd aan de VU, is kinderarts in opleiding en werkt als medisch coördinator voor de Stichting Bootvluchteling op Lesbos.

  • Deel deze informatie:
  • Facebook Social Share
  • Twitter Social Share
  • Linkedin Social Share